Gastenboek

Laat een bericht achter in het gastenboek en deel uw ervaring met anderen.

Klik hier om een bericht achter te laten


Door MARINKA
@Ger. Je haar komt wel weer terug als het lijf weer in balans is. Het heeft overigens bij mij wel een heel poosje geduurd. Ik heb de candiplex gebruikt naar volle tevredenheid overigens en daar zit ook biotine in en dat is dan weer van belang voor de haargroei is mij verteld door de leverancier ervan. Succes

Door Willemijn
Ik denk veel, maar het is een zeer groot onderkend probleem, ook bij huisartsen, zeker de oude garde...is mijn ervaring. Gelukkig gaat het met mij weer de goede kant op. Ik heb enkele tips opgevolgd van oa deze site en contact opgenomen met Venamed. Ik zit inmiddels weer op het goede spoor.

Door henk de potvis
hoeveel mensen in nederland hebben candida

Door Ger
Mijn haar valt heel erg uit door een candidainfectie. Komt je haar weer terug als de candidainfectie over is? Iemand hier ervaring mee? Bedankt.

Door Josien
Weet iemand hier of er een verband bestaat tussen het hebben van een prikkelbare darm en candida? Dat zou voor mij een hoop verklaren.

Door Kim
Flore, ik heb het een maand gevolgd, ben nu weer langzaam aan het overgaan naar een normaal doch gezond dieet. Neem geen medicatie meer, wel enkele supplementen voor mijn afweer en mijn darmen.

Door Caroline
Ik volg het dieet nu al een tijdje, gaat prima eigenlijk. Ik neem er wel nog enkele supplementen bij om het hele proces te versnellen. Ik boek nu iedere dag winst, voelt goed zo.

Door FLORE
Hoelang moet je dat candida dieet volgen?

Door Michelle
Ik zweer bij de candiplex strong. Ik liep al een tijdje rond met candida klachten (vooral vermoeidheid, allergisch en jeuk) maar sinds ik de candiplex strong gebruik gaat het de goede kant weer op. Ook neem ik de symbion forte erbij. Dat is een probioticum voor een betere darmflora. Er schijnt ook iets in te zitten waar de candida niet tegen kan. Ik merk duidelijk verschil nu.

Door Ine
Ik ben fan van de natuurlijke middelen van Venamed (www.venamed.nl). Die doen wat ze beloven. Ik ben er destijds op gewezen door een natuurgeneeskundige die mijn lijf weer in conditie heeft gekregen. Nog steeds gebruik ik enkele middelen in een onderhoudsdosering en ik vaar er wel bij. Groetjes, Ine

Door Esther
Volgens mij wel ja.het staat ook bij de lijst van symptomen elders op deze site

Door Ineke
Ik heb al enige tijd last van vervelende anale jeuk. Duidt dat ook op een candida schimmel?? Weet iemand dat?

Door Marylka
waarschijnlijk bedoel je de symbion forte. Want daar schijnt iets in te zitten waar de candida absoluut niet tegen kan. Ik zweer erbij. En afkloppen, het gaat nog steeds goed.

Door Aafke
Aften is 100% candida volgens de natuurarts van mijn dochter. Je moet een dijk van een darmflora gaan creeren om te zorgen dat je afkomt van die mondzweertjes want als je ze eenmaal hebt gehad dan komen ze snel weer terug volgens hem. Ik heb begrepen dat er een paar probiotica zijn die iets bevatten waardoor je gevrijwaard blijft van die aften, iets met symbion strong of zo maar ik zal het nog eens navragen bij mij dochter

Door Petra
Wellicht een idee om het eten van zuur fruit daarna meteen te compenseren met het eten van basische groente,een wortel of komkommer bijvoorbeeld. Ik verzin het ter plekke hoor maar zo zou ik het doen denk ik

www.candida.nl